Piimä lämmitetään ja lisätään siihen hiiva. Siirappi ja kuivat aineet sekoitetaan nopeasti sekaan. Kaadetaan voideltuihin leipävuokiin (taikinasta tulee 3 leipää). Annetaan kohota kaksi tuntia.
Paistetaan 170 asteessa noin tunti. Voidellaan välillä siirappi-vesiseoksella.
Leipä on parhainta parin päivän päästä (jos on vielä jäljellä)!:-)
Sinulla on aivan ihana blogi, kauniita kuvia! Täytyy välillä "syödä" näitä leipomuksia vain silmillä, kaikkia ei uskalla kokeilla, kun alkavat muuten näkyä pian vyötäröllä:):)
Kiitos Alli! Ihana kuulla :) Osa kauniista kuvista on naapurini Jarkon ottamia ja hänelle myös kiitosta blogin kuvista! :) Voi joo ymmärrän, että ei kaikkea voi kokeilla ja minustakin tuntuu, että voisi leipoa, vaikka joka päivä, mutta kuka niitä söisi kun ei tosiaan itse halua vyötärön ympärysmittaa suurentaa :D
Sanna du är bra, du är bäst, dig gillar jag allra mest Hope you have a wonderful time, with the new baby and your family, töissä kyllä on sinua ikävä ciao
Vilken värmande kommentar! :) Thank you! Täällä kyllä nautitaan vauvasta ja perheajasta <3 Ihanaa kun kaivataan töihin ja aika menee niin äkkiä, että kohta olen taas tiskin takana naputtelemassa kassaa! :)
Hello!
VastaaPoistaFirst one to write here, great!! :-D hienot sivut..voin vaan kuvitella kuinka siellä näpyttelet ja räpsyttelet! U go girl! ;-)
T: AnetteBöö
Ihana oot! ♥
PoistaHi!
VastaaPoistaNice blog, like it a lot. /Marie
Hiano blogi! Laitat vain lisää suolaisia joukkoon!
VastaaPoistaThanks Marie! Kiitos Siikakalastaja :) suolaisiakin tulee pian!
VastaaPoistaHei Sanna!
VastaaPoistaTässä tämä saaristolaisleivän ohje jota olit pyytänyt.
1l piimää
3dl ruisjauhoja
10dl vehnäjauhoja
3dl kaljamallasta
3dl siirappia
1rkl suolaa
3dl vehnälesettä
75g hiivaa
Piimä lämmitetään ja lisätään siihen hiiva. Siirappi ja kuivat aineet sekoitetaan nopeasti sekaan. Kaadetaan voideltuihin leipävuokiin (taikinasta tulee 3 leipää). Annetaan kohota kaksi tuntia.
Paistetaan 170 asteessa noin tunti. Voidellaan välillä siirappi-vesiseoksella.
Leipä on parhainta parin päivän päästä (jos on vielä jäljellä)!:-)
t.Armi
Kiitos Armi! Tämä lähtee ehdottomasti kokeiluun jo viikonloppuna. Oli kyllä todella hyvää ja maukasta leipää! Kiitos vielä tuhannesti tästä ohjeesta!
VastaaPoistaHei!
VastaaPoistaSinulla on aivan ihana blogi, kauniita kuvia! Täytyy välillä "syödä" näitä
leipomuksia vain silmillä, kaikkia ei uskalla kokeilla, kun
alkavat muuten näkyä pian vyötäröllä:):)
-Alli-
Kiitos Alli! Ihana kuulla :) Osa kauniista kuvista on naapurini Jarkon ottamia ja hänelle myös kiitosta blogin kuvista! :) Voi joo ymmärrän, että ei kaikkea voi kokeilla ja minustakin tuntuu, että voisi leipoa, vaikka joka päivä, mutta kuka niitä söisi kun ei tosiaan itse halua vyötärön ympärysmittaa suurentaa :D
PoistaSinulla on Tosiiiiiiihieno blogi :) ja ihania leivoksia :) tosi hyvä kans ku sull on reseptit täällä:)
VastaaPoistacX
Voi kiitos näin iloisesta kommentista! :)
PoistaHei!
VastaaPoistaPoikkesiin ja ihastuin =D ....poikkeen toistekki tutkailemaan paremmin. Marianne juustokakku on jo ollut kokeilussa ja hyväksi havaittu!
Mukava kuulla! Kiitos paljon! :) Poikkea ihmeessä toistekin!
PoistaHei,
VastaaPoistaOlen seurannut aivan ihanaa blogiasi jo pitkään. Kauniita kuvia ja selkeitä reseptejä. Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä :)
Linkin sivuillesi löydät minun nuoresta blogista. Toivottavasti pääsisin myös sinun sivuillesi!
http://anninuunissa.blogspot.fi/
Voi Kiitos Anni! Mukava kuulla. Tottakai pääsen käymään Annin uunissa :) Ihana blogin nimi!
PoistaSanna du är bra, du är bäst, dig gillar jag allra mest Hope you have a wonderful time, with the new baby and your family, töissä kyllä on sinua ikävä ciao
VastaaPoistaVilken värmande kommentar! :) Thank you! Täällä kyllä nautitaan vauvasta ja perheajasta <3 Ihanaa kun kaivataan töihin ja aika menee niin äkkiä, että kohta olen taas tiskin takana naputtelemassa kassaa! :)
Poista