Suklainen kahvikakku
300 g voita
300 g ranskankermaa
4 dl sokeria
5 kananmunaa
400 g vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl vaniljasokeria
200 g maitosuklaata
Vatkaa voi, ranskankerma ja sokeri hyvin keskenään. Lisää munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet ja lisää seokseen. Rouhi suklaa veitsellä ja sekoita suklaarouhe taikinan joukkoon.
Voitele noin 3 litran vetoinen kahvikakkuvuoka. Kaada taikina tasaisesti vuokaan ja paista 175 asteessa noin 50-60 minuuttia, kunnes kakku on kypsä. Kumoa kakku jäähtymään esimerkiksi ritilän päälle.
Kakku oli hyvää. Kiitos herkuista, nam :)
VastaaPoista// Margit
Mukava kuulla, kiitos ♥
Poista