lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hääkakkuja ja rakkautta


Tämä postaus on varmasti se, mikä herättää minussa suurimmat tunteet tähän saakka. Aloitan kertomalla näistä kakuista, jotka tein minulle tuntemattomalle hääparille. Toiveena oli valkoiset kakut, joissa mustia kukkia ja koristeita. Kaikki koristeet ovat sokerimassaa ja kuorrute myöskin Fun cakesin sokerimassaa. Täytteenä laktoosittomat mansikka- ja vaniljatäytteet. Lisää kuvia kakuista tulee myöhemmässä postauksessa, kun saan kuvia juhlapaikalta.

Morsian lähetti minulle kuvan Pionilaakson hääkakkukoristeesta, jonka löydät Pionilaakson blogista täältä. Haastetta koristeessa riitti... :) tein sen viidestä eri osasta ja liimasin osat yhteen sokerikuorrutteella ja olin ihan tyytyväinen tulokseen. Yhtenä kappaleena siitä ei vain tullut mitään. Kakkuateljee Pionilaaksossa tehdään ihania, aivan uskomattoman mahtavia kakkuja, joten en ihmettele, että niin lukijat, kuin minä itsekin käytän paljon kyseisen blogin ohjeita koristeiden teossa. Haluan myös mainita, että blogin ohje vaahtokarkkimassan tekoon on voittamaton! Kiitos Pionilaaksolle ihanasta blogista :)

Tyylikästä ja yksinkertaista. Hääpaikka oli aivan uskomattoman tyylikäs. Tornion VPK:lla on siis todella tehty suuri remontti ja valitsisin ehdottomasti sen hääpaikakseni, jos en olisi jo naimisissa :)  Sain vilkaista juhlapaikkaa, kun kävin viemässä kakut sinne ja olin positiivisesti yllättynyt. Torniossa vihdoinkin juhlapaikka, jossa voi juhlia häitään tyylillä.

Nyt on moni niistä tärkeimmistä elämänvaiheista koskettanut elämääni tavalla tai toisella. Ihmiset menevät naimisiin ja muistelen, kuinka mieheni kanssa astelimme alttarille seitsemän vuotta sitten. Ihana päivä :) Nyt on muistettava vaalia suhdettaan ja antaa toisilleen aikaa. Sellaiset pienet, mutta niin tärkeät asiat, unohtuvat vuosien myötä. Muistakaa vaalia rakkauttanne niin juhlassa, kuin arjessa. Myös vanhemmillani oli hopea hääpäivä (25 v.) ja sekin osoittaa, kuinka aitoa rakkautta vaalien pysymme yhdessä ja rakastamme toisiamme. Paljon onnea rakkaille vanhemmilleni!

Paljon onnea myöskin tuoreelle avioparille! :)
 
"Side kultainen mieliinne muistuttaa,
vain toista rakastaen kauneinta saa."


5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)