keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

RippikakkujaKaksi rippikakkua valmistui viime pyhän aikana Juulille ja Anna-Sofialle. Paljon onnea tytöille ripille pääsyn johdosta! :) Juulin kakussa sokerimassakoristeet ja Pionilaakson ohjeella tehty vaahtokarkkimassa, johon ihastuin kovasti. Täytteenä Kinuskikissan ihana daim-vadelmatäyte.

Anna-Sofian kakussa se perinteinen mansikkatäyte Kinuskikissan ohjeella. Koristeet sokerimassaa ja kuorrutus vaahtokarkkimassaa. Seuraava postaus sisältääkin ihanan kesäjäätelön ohjeen! Ihania kesäpäiviä teille! (vaikka säät ovatkin olleet hieman kylmemmän puoleisia) :) Tässä teille muutama kuva kakuista:
4 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kakut kumpikin ja tasaisesti olet saanut tuon massan päälle! Mulla tulisi varmaan ihan perunapeltoa... Siitä tulikin mieleeni, että kerkesin joku päivä tekemään pihahommia sen verran, että sain istutettua pienen perunamaan vahingossa itäneistä perunoista! ;D Nyt on kovasti kasvaneet ja saan paljon perunaa kohta! :) Tykkäsin kovasti noista hääkakuistakin, mutta kommentointi jäi silloin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taru! :) oma pottumaa on ihan ehdoton. Niitä nyt odottelemaan :) Kesä ja kommentointi ei nähtävästi kuulu yhteen. Olen sen huomannut itsekin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)