keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Baby Converse

Baby Converse (MMF-Marshmallowfondant)Pienet converse kengät valmistui tänään vaahtokarkkimassasta, jonka tein vaahtokarkeista ja tomusokerista. Ohje löytyy täältä. Värjäsin massan sen jälkeen pastavärillä. Todella mukava massa työstää ja kenkiin ei niin helposti tule halkeamia kuin sokerimassasta tehtäessä. Kaikissa eri massoissa on puolensa. Vaahtokarkkimassa on hyvää maultaan ja tähän tarkoitukseen parasta. Innostuin nyt kyllä näistä kengistä ja haluaisin harjoitella lisää, mutta sen teen heti kun siihen tulee mahdollisuus. Lauantaille jää nähtäväksi, että mitkä kengät koristavat kastekakkua :) Kummat sinä haluaisit nähdä kakun päällä? Jätä kommenttia! :)

Små baby converse skor gjorda av marshmallowfondant som jag gjort själv av
marshmallows, florsocker och vatten. Receptet hittar du här. Sedan har jag färgat massan med pastafärg. Ganska lätt faktiskt och dessa är mina första converse skor så jag tycker att de blev helt klart godkända :)
MMF är en riktigt bra fondant och massa som passar till liknande dekorationer. Tänker absolut göra mer skor när jag får chans till det. På lördag få ni se bilder på tårtan till dopet, så vi får hoppas att vi ser de här små skorna på den :) Vilket par vill du se på tårtan? Lämna din kommentar! :)

Vaaleanpunaiset tossut - Rosa babyskor

9 kommenttia:

 1. Definitivt converse!

  VastaaPoista
 2. Converset olis enemmän mun tyyliin :) Mutta noi toisetki on kyllä aika somat!

  VastaaPoista
 3. Tykkään että molemmat ovat hienot. Valitsen kuitenkin tähtitennarit. / Priitu

  VastaaPoista
 4. Converse är min stil :) båda är dock super fina!

  /S

  VastaaPoista
 5. Morfar gillar de blommiga och jag converse så nu blir det två tårtor till dopet :) Då får ni se två olika varianter på lördag! Roligt för mig :D

  VastaaPoista
 6. Pappa tykkää kukkakengistä ja minä converse mallista, joten lauantaina valmistuu kaksi kastajaiskakkua yhden ison tilalle! :) Minulle tuplasti hauskempaa ja tekin näette kaksi erilaista kakkua! Tietenkin samalla väriteemalla! :)

  VastaaPoista
 7. Sanna, oot niin taitava musuli! Puss!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)