tiistai 23. huhtikuuta 2013

Täytetyt ja kuorrutetut vappumunkit

Suklaa- ja vaniljakreemi munkit

32 kpl vappumunkkeja (Resepti löytyy täältä!)

Vaniljakreemitäyte:
1 dl Sallisen vaniljakreemijauhetta
3 dl kylmää vettä

Vatkaa noin 5 minuuttia, kunnes kreemi on paksua. Pursota kreemiä munkkien sisään pitkän täytetyllan ja pursotuspussin avulla.

Suklaakuorrute (Dan Sukker):
2 dl Suklaanmakuista tomusokeria
1 rkl vettä

Sekoita sileäksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa vettä. Levitä munkkien päälle ja anna kovettua.

Koristele Fazerin Wiener nougat crush rouheella.




Mansikkarinkelit

Mansikanmakuinen kuorrute:
2 dl mansikanmakuista tomusokeria
1 rkl vettä

Sekoita sileäksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa vettä. Levitä munkkien päälle ja anna kovettua.

Koristeeksi nonparelleja! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)