32 kpl vappumunkkeja (Resepti löytyy täältä!)
Vaniljakreemitäyte:
1 dl Sallisen vaniljakreemijauhetta
3 dl kylmää vettä
Vatkaa noin 5 minuuttia, kunnes kreemi on paksua. Pursota kreemiä munkkien sisään pitkän täytetyllan ja pursotuspussin avulla.
Suklaakuorrute (Dan Sukker):
2 dl Suklaanmakuista tomusokeria
1 rkl vettä
Sekoita sileäksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa vettä. Levitä munkkien päälle ja anna kovettua.
Koristele Fazerin Wiener nougat crush rouheella.
Mansikkarinkelit
Mansikanmakuinen kuorrute:
2 dl mansikanmakuista tomusokeria
1 rkl vettä
Sekoita sileäksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa vettä. Levitä munkkien päälle ja anna kovettua.
Koristeeksi nonparelleja! :)
Ihania! Varmaan makkeita! :)
VastaaPoista