perjantai 19. huhtikuuta 2013

Vappusima ja omat etiketit :)


Laitoin eilen postausta siman tekovaiheista ja tänään sainkin pullottaa meidän vappusimat :) Innoissani aloin tekemään myös vappusimoille etikettejä ja kyllähän se vähän piristi ulkonäköä. En nyt todellakaan väitä, että niistä tuli kauniita, mutta ideana ihan kiva. En sen kummemmin niitä jäänyt väkertämään, vaan nopsaa tekasin ja tytöt kyllä tykkäsivät! :)

Siman teko on yllättävänkin helppoa ja nopeaa. Tämä oli kuitenkin vasta toinen vuosi, kun meillä on tehty oma sima. Pidetään kyllä tästä uudesta perinteestä kiinni! Viikonlopun aikana paistetaan munkkeja ja ne päivittyy blogiin maanantaina...NAM :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Minä ajattelin tänä vuonna tehdä ensimmäistä kertaa itse simaa! Varmasti lainaan sinulta ohjetta! :) Tuollaisia pullojakin katselin juuri prismassa! :D Itse tehty sima on parasta, meillä on kotona äiti aina tehnyt simat ja munkit itse ja arvostan sitä kyllä kovasti, varmasti meidänkin lapset arvostavat sitä :)

    VastaaPoista
  2. Hei Taru! Nämä pullot ovat loistavia ja simaohje on todella hyvä :) Tämä on äitini ohje ja tätä on kyllä kehuttu paljon. Yleensä laitetaan sitruunamehua ja hiivaa enemmän, mutta tällä ohjeella saa niin hyvää simaa, että kannattaa unohtaa muut ohjeet ;) Sepä, kun mietin tuota samaa tänään, että lasten takiahan sitä nyt haluaa luoda perheen omia perinteitä ja tämä tulee olemaan yksi niistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)