sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kakut - Tårtorna

Peppi Pitkätossu kakku - Pippi Långstrump tårta

Juustokakku - Cheesecake

Voileipäkakku - Smörgåstårta

13 kommenttia:

  1. Kauniit ja todella makoisat tarjoilut synttäreillä. Kiitos!
    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. Vau, tiedän ainakin keneltä tuun tilaan kakut :) HYVÄ Sanna!!!!

    VastaaPoista
  3. Muru, oot niin hyvä! Kramisar! Muksuille kans! Heiduli

    P.S tytöiltä terkkuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittää ja kumartaa :) tytöille paljon haleja! Kummitädin luo ennen joulua mars!

      Poista
  4. Olipa herkullisen näkösiä herkkuja!!..se juustokakku taitais viä minun kielen mennessään!

    :)Annika

    VastaaPoista
  5. Tykkäisit ehdottomasti tästä juustokakusta! Tää on yksi parhaista mitä olen koskaan kokeillut. Löytyy kinuskikissan sivuilta "Suklainen sitruunajuustokakku" :)

    VastaaPoista
  6. Hei Sanna! Nyt voisit auttaa minua! :) Minun on tarkoitus tehdä parin viikon päästä kaksikerroksinen (kerma)täytekakku prinsessa-synttäreille, enkä ole ikinä sellaista tehnyt... Kysyisinkin, onko sinulla tuolla kakkujen välissä tukia? Vai onko kaksi kakkua vaan päällekkäin?? Kuljetitko kakkua? Hienon näköisiä kaikki kakut! :) Terv.Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Taru! Ilman muuta autan ja voin heti sanoa, että helppo homma :) Tukikeppejä en käyttänyt vaan sellaista paksumpaa foliolla päällystettyä kakkualustaa, joita myydään ainakin Ruotsin nettikaupoissa. Mutta pillitkin käyvät tukevoittamaan, jos käyttää tavallista kakkupahvia. Marsipaani tai sokerimassa on paras kuorrute niin voi helpost nostaa syödyn kakun pois toisen kakun päältä. Toki tehdään ilman välipahveja, mutta minusta kakusta tulee niin ruma, kun siitä ensimmäinen leikkaa siivunsa...en tiedä makuasia :D Toivottavasti minusta oli jotain apua :)

      Poista
    2. Olin ajatellut tehdä ihan kokonaan kermasta, mutta taidan päällystää kakut massalevyillä ja pursotella vain sivut. Ajatuksena oli etten käytä mitään kakkualusia, mutta tarvii varmaan hommata jotain sinne väliin. Näin saan kakut paremmin kuljetettua erikseen pakattuina juhlapaikalle :) Aika paljon jännittää ja luulen että olen liian kunnianhimoinen.... ;) Kiitos Sanna avusta! Näet sitten toukokuun lopulla blogistani miten minulle kävi! :D

      Poista
    3. Kyllä se helpottaa kuljetusta ja kakkusi pysyy siistinä alusta loppuun saakka :) onnistut varmasti hienosti! Käyn kyllä katsomassa ja aina innolla odotan leipomustesi esittelyjä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)