keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kummitytön synttärikakku


Tämän kakun leivoin heinäkuussa ihanalle nuorelle neitokaiselle. Päällinen MMF:ää eli itsetehtyä vaahtokarkkimassaa. Koristeet ovat marsipaania ja sokerimassaa. Täytteeksi kokeilin lime curd- tahnaa ja vaniljamoussea. Yhdistelmän sanottiin olevan hyvä ja raikas, mutta en itse maistanut kakkua ollenkaan...nyt vähän harmittaa!

Pieniriikkinen kummityttömme täytti jo 12 vuotta. Miten aika voi mennä niin nopeaa? :) Lyhyellä varoitusajalla jouduin kakun koristelut tekemään, kun kakun hakuaika oli ilmoitettu muutamaa tuntia myöhemmäksi kuin se sitten todellisuudessa olikaan...no eipä tuo haitannut sankaria, että luovuuteni ei päässyt valloilleen. Itseasiassa ei minuakaan, koska kakkuilut on ollut pienellä paussilla koko kesän.

Nyt on taas pikkuhiljaa kakkuilut alkaneet kiinnostamaan tai ainakin leipominen, saatte nähdä blogissani ehkä enemmänkin suolaisia, koska tekee koko ajan mieli jotain hyvää piirakkaa, voileipäkakkua, tacoja...lista on loputon! Toki makeitakin tulee löytymään :D Töihin lähtökin on pian ovella ja työkavereille tulee varmasti leivottua (aina välillä) jotain hyvää!

Mukavaa loppuviikkoa ja leipomisiloa kaikille!
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)