perjantai 13. syyskuuta 2013

Lastemme tekemä karkkikakku isille :)


Meidän iskälle sattui sarjacrosseissa niin ikävästi, että kaatui ja joutui sairaalaan muutamaksi päiväksi. Onni oli myötä, sillä isi kotiutui tänään. Pitkä sairasloma edessä ja rikkoutuneen polven korjaus ja kuntoutus nyt edessä. Pientä kuitenkin siihen verrattuna mitä olisi voinut tapahtua. Tässä talossa ei vähään aikaan pienet huolet mieltä paina...

Heti aamulla, kun kuulimme isin pääsevän kotiin, lähdimme käymään meidän lähikaupassa. Tytöt olivat ehdottomasti sitä mieltä, että isille tehdään kakku ja niin ostimme valmiit ainekset kakkua varten. Isille piti myös ostaa kukka. Esikoisellemme se oli tärkeä ele. Myös kortti oli tehtävä ja siitä piti ottaa hieno kuva. Saa nähdä mitä meidän esikoisemme, kohta kolmevuotias, seuraavaksi haluaa blogiin näytille :) Ohje tämän meidän helpon kakun tekoon tuleekin tässä:

Isin karkkikakku

1 valmis kakkupohja (3 kerroksinen)
1 prk vaniljarahkaa
2 prk flora vispikermaa
1 ps Marianne crush rouhetta
Pätkistä, minttupalloja ja hedelmäkarkkeja.

Kakkupohja kostutettiin maidolla. Vispikerma vaahdotettiin ja lisättiin joukkoon vaniljarahka. Tätä kermasekoitusta säästettiin hieman kakun kuorruttamiseen (n. 1/3 osaa). Marianne crush rouhetta lisättiin noin puoli pussia täytteen joukkoon. Kakku täytettiin ja sen jälkeen kuorrutettiin kermarahka-sekoituksella. Kakku koristeltiin karkeilla, joka olikin tyttöjen mielestä hauskinta koko kakun teossa :)


6 kommenttia:

 1. Nami..Ettei vain loukkais kohta toistaki polvea ko nuin hyvin hoijethaan ;)

  T: Annika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hoidettu kyllä isiä täällä kotona ja tytöt on ollu niin onnellisia tekemästään kakusta ja kehunu sitä kovasti :) Hui joo kyllä yksi loukkaantunut polvi riittää!

   Poista
 2. Mahtavan näköinen herkkukakku! Voi pienet leipurit <3
  Pikaista paranemista sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! ♥ Tytöt kyllä kehui tätä isin kakkua kun maistoivat :D Lapset on niin ihania ja ajattelevaisia ja aidosti välittää...jotain minkä me aikuiset joskus unohdamme kaiken "kiireen" keskellä.

   Poista
 3. Tämä oli kyllä yksinkertaisuudessaan herrrkullisen näkönen! Määki olin kipeänä vasta.... :-) t:Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkikakut on herkkua ja nopeita tehdä :) Kyllä tällainen karkkikakku olisi tehtävä jokaiselle toipilaalle :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)