Roligt med cake pops! Inte riktigt så roliga enligt min åsikt :) Först ska man temperera chokladen och sedan försöka doppa de i chokladen utan att hela köket känns som en chokladfabrik. Chokladen är över allt annat utom cake popsen känns det som. Goda blev de och nu känns det skönt att ha de i kylen för att kunna bjuda på dessa imorgon. En klar etta enligt barnen och det gör ju de värda besväret. Så här blev de till:
Jag bakade kärleksmums/mockarutor och tog halva kakan till cake popsen. Blandade 100g färskost, 2,5 dl florsocker och 2 msk rumsvarmt smör till en jämn smet. Sedan blandas de med den mosade kakan till en jämn deg och rullas till små bollar. Doppas i choklad och dekoreras. Riktigt goda!
Hauskat cake popsit! No en voi nyt kyllä pitää cake popsien tekoa hauskana hommana :) Suklaan temperointi oli tylsää ja sitten yrität saada cake popsit kuorrutettua. Tuntuu, että koko keittiö on suklaan vallassa ja suklaata näyttää olevan joka paikassa muualla, kuin itse cake popsien päällä. Hyviä niistä tuli ja onkin mukava laittaa niitä huomenna tarjolle uuden vuoden kunniaksi. Ehdoton ykkönen lasten mielestä ja sen takia vaivan arvoisia. Näin ne valmistui:
Leivoin mokkaruutuja ja säästin puoli kakkulevyä cake popseille. Sekoitin 100 g tuorejuustoa, 2,5 dl tomusokeria ja 2 rkl huoneenlämpöistä voita tasaiseksi massaksi. Sitten vain sekoitetaan murennetun kakkulevyn joukkoon ja muotoillaan pieniksi palloiksi. Kastetaan suklaaseen ja koristellaan. Todella makoisia!
Oj vad du är duktig! Dom ser supergoda ut :) Kram Katja
VastaaPoistaTack Katja! :) var just inne och kollade vad fint du gjort nu. Fina tavlor! Kram!
VastaaPoistaOoh, voisin tilata sulta näitä ;) /Niina
VastaaPoistaTänne vain syömään näitä :) niitä riittää!
Poistaon varmasti makkeita
VastaaPoistaon aika makeita, mutta menee syödä muutama putkeen ;)
PoistaNämä oli aivan mahtiksia! Suosittelen taas :)
VastaaPoista