maanantai 18. marraskuuta 2013

BLOGIARVONTA ja Pom Poms silkkipaperipallojen teko-ohjeet!


Blogi täytti 1 kokonaisen vuoden ja arvontaan osallistuminen jatkuu torstaihin (21. marraskuuta 2013) saakka! On ollut mahtava saada niin ihania kommentteja teiltä lukijoilta. Kiitos tuhannesti niistä! Arvontaan ehtii vielä osallistua. Klikkaa itsesi tänne ja ole mukana arvonnassa!

Tässä myöskin ihana ja helppo Pom Pomsien ohje, jolla ihastutat niin lapset kuin aikuisetkin. Tästä alankin pikkuhiljaa siirtymään jouluaskareisiin...ihanaa! Toivottavasti tekin olette yhtä innoissanne joulun tuomasta puuhastelusta :)

POM POMS!

Tarvikkeet:
-Silkkipaperia (ohjeen mukaan käytin 38x25 cm kokoista silkkipaperia. Voit toki kokeilla useita eri kokoja.)
-Sakset
-Rautalankaa
-Siimaa, narua tai jotain muuta millä voit ripustaa Pom Pomsit.

1. Laita 7 silkkipaperia päällekkäin. Taitokset saavat olla noin 3 cm leveitä. Taitokset tehdään lyhyeltä sivulta (25 cm) ja taitetaan haitariksi.
2. Kiinnitä rautalanka haitarin keskikohdan ympäri.
3. Leikkaa haitarin päät pyöreiksi tai toivottuun muotoon.
4. Avaa ensin toisen puolen silkkipaperit varovasti pallon muotoon. Kiinnitä siima rautalankaan ja avaa sen jälkeen toisen puolen silkkipaperit. Voit lopuksi hieman parturoida pom pomsejasi, jos on tarvetta.
5. Valmista! :)

Tekemieni Pom Pomsien ruotsinkielinen lähde, erinomaiset vaihekuvat ja teko-ohjeet löytyy täältä! Osallistu myös blogin 1-vuotis arvontaan klikkaamalla allaolevaa kuvaa! :)

http://bakingmydreamcakes.blogspot.fi/2013/11/arvonta-blogin-1-vuotis-paivan-kunniaksi.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)