keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Muumi Juhlahetki


Muumi Juhlahetki-sarjan astioissa rakastetuimmat muumihahmot touhuavat herkkujen parissa tavalla ja toisella. Sarja koostuu jalallisesta kakkuvadista ja pienemmästä tarjoiluvadista, piirakkavuoasta, kannellisesta keksipurkista ja mehukaatimesta. Juhlahetki-sarjan tuotteet on muotoillut Arabian taideosastoyhdistykseen kuuluva keramiikkataiteilija Pekka Paikkari.

Sarjan kaikki osat on valmistettu korkeita laatustandardeja noudattaen ja ne kestävät konepesua, mikroaaltouunia, uunia ja pakastinta - kakkukekkereitä voi siis astioiden kestävyyden puolesta viettää niin usein kun herkkuja tekee mieli!


Sain tämän Muumi Juhlahetki - keksipurkin lahjaksi ihanilta työkavereiltani. Kiitos paljon tytöt <3 Tykkäsin todella paljon tästä keksipurkista, joka on todella hyvän kokoinen (2,3 l) ja se piristää keittiötämme aivan ihanalla tavalla. Rakastan muumilaakson hahmoja.

Tämä purkki toimii nyt äidin täydellisenä makeisjemmana. Pikku Myy muistuttaa, että välillä täytyy levähtää ja herkutella ja silloin käteni uppoaa purkkiin hyvinkin iloisin mielin. Täytyy myöntää, että aina välillä keksipurkin pohjassa lymyilevä Haisuli on syönyt äidin kaikki herkut omaan napaansa :)


Seuraavaksi kotiimme hankitaan tämä ihana Muumi Juhlahetki-sarjaan kuuluva kannu :)

Näitä kaikkia Muumi Juhlahetki-sarjaan kuuluvia tuotteita myy esimerkiksi Haaparannan Iittala outlet-myymälä.


2 kommenttia:

  1. Todella ihana sarja. Muumit ovat ihania <3 Sain juuri lahjaksi tuon sarjan kannun. Meillä päin ainakin myös prisma myy tätä sarjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Krisse! Tämä on ihana sarja ♥ juu kyllä näitä taidetaan myydä myös meidän prismassa. Nyt odottelen että kannu kotiutuu myös meille :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)