noin 18 kpl
Banoffee pääsiäisleivokset
1 pkt Ballerina mutakakkukeksejä/Dops Brownie
50 g sulatettua voita
1 prk (n. 400g) karamellisoitua maitoa/valmiiksi keitettyä toffeeta
2 banaania
Pursotuskerma:
2,5 dl vispikermaa
1 rkl vaniljakreemijauhetta
Koristeluun:
esim. hasselpähkinärouhetta ja pääsiäiskarkkeja
Laita keksit vahvaan pakastepussiin. Murskaa keksit kaulimella ja sekoita sulatetun voin joukkoon.
Painele keksimurska alumiinivuokien pohjalle ja reunoille. Lusikoi toffeeta keksipohjien päälle ja tasoita pinta lusikalla. Viipaloi banaani ja asettele pari viipaletta jokaisen leivoksen päälle. Kuorruta leivokset pursottamalla tai lusikoimalla kerma banaanisiivujen päälle. Koristele haluamallasi tavalla.
Tämän postauksen 3 ensimmäistä kuvaa on ottanut joku muu kuin minä! :) Jarkko K testailee, että rikkooko Sannan leivonnaiset valokuvaajan kameran ;) ei kuitenkaan, vaan Jarkko vangitsi leivonnaisten ulkoisen kauneuden, kun en siinä itse onnistunut :) Kiitos Jarkko ja "kaiken takana on" naiselle! ♥
VastaaPoistaNainen, joka syö kaiken, kiittää leipuria ♥
VastaaPoistaJos Jarkko vangitsi ulkoisen kauneuden, niin minä testasin sen sisäisen puolen. Ja se oli varsin nätti!