maanantai 25. maaliskuuta 2013

D.I.Y Cake stand
Innostuin taas! :) yhden uuden projektin myötä, tekemään jalallisia kakkuvateja itse :) Tässä näette yhden niistä ja pidän tästä erittäin paljon, joten tämä on ensimmäinen, jonka näette täällä blogissani. Tämäkin siis jotain uutta blogiini, toivottavasti pidätte tästä D.I.Y Cake stands projektista, sillä tulen näitäkin esittelemään blogissani aina silloin tällöin :)

Tämä lautanen ja kynttilänjalka löytyi eri kirppareilta ja löysivät nyt toisensa. Puhdistin ja kuivasin huolellisesti ja liimasin kynttilänjalan lautasen pohjaan kiinni. Kynttilänjalka maksoi 50 senttiä ja lautanen 1 €, joten ei myöskään tullut turhan kalliiksi. Uusi jalallinen kakkuvati siis vain 1,50 € :) Hauskinta tässä on se, kun saat kulkea kirppareilla ja nähdä vanhoissa esineissä uutta elämää! Mukaan lähti aika monta kynttilänjalkaa, jotka periaatteessa näytti todella hirveiltä, mutta tulette näkemään, että niistä syntyy jotain todella kaunista.

Tämä kakkuvati ei tarvinnut spraymaalausta, mutta niitä on muutama tulossa, jotka saavat suuremman muodonmuutoksen...

P.S. Olettehan tarkistaneet blogiarvonnan voittajat blogin sivupalkista! Onnea voittajille!

4 kommenttia:

 1. Super fin Sanna! Jag är här inne ofta och kikar men har lite svårt med att läsa finskan så jag tittar på dina fina bilder i stället :). Hoppas allt är bra med er, många kramar Katja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Katja! Blir så glad över din kommentar :) Ja jag förstår att finskan är svår, synd att jag inte hinner med en tvåspråkig blogg. Allt är bra med oss :) Kram!

   Poista
 2. Tää on kiva!! Kakkuvadeille tulee ihan eri ilme, kun ne on itse tehty - ja osat rakkaudella valittu :) Voisin koittaa jossain vaiheessa tehdä itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo näitä olisi minullakin tulossa lisää. Osat odottavat vain kokoajaa :) On niin kiirettä pidellyt leipomisen saralla. Nyt onneksi kesä ja lomaa odotellaan niin on sallittuakin pitää taukoa kakkuilusta ja keksiä jotain ulkohommaa, näitä voi hyvin tehdä myös ihanassa auringonpaisteessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)