perjantai 14. joulukuuta 2012

Easy Christmas Cheesecake!


Kyllä! Päältä maisteltiin suklaata ja ihailtiin joulukuusta :) - Jaja! Chokladen var den absolut smaskigaste delen och julgranen fick också stor beundran :)
,
Resepti:
Pohja:
pyöreä piparkakku 24cm halkaisijaltaan (kostuta hyvin!) tai
keksipohja piparkakuista: 200g piparkakkuja ja 75g voita
Murskaa keksit ja sekoita voisula keksien joukkoon,
painele irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:
2 prk flora vispikermaa
1 prk vaniljatuorejuustovalmiste Sunnuntai
4 liivatelehteä
2 rkl kuumaa vettä

Laita täytteeseen tulevat liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vispaa kerma ja sekoita tuorejuuston kanssa tasaiseksi seokseksi. Keitä vesi ja sulata liivatelehdet joukkoon. Kaada hieman jäähtynyt seos, kermatuorejuusto-seoksen joukkoon, ohuena nauhana. Täytä vuoka ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi hyytymään. Sitten vain koristelemaan! Itse tein kakun 18cm vuokaan, joten se on korkeampi kuin tehdessä 24 cm vuokaan.

Recept:
Kexbotten:
En rund pepparkaka med diameter på 24cm eller 200g krossade pepparkakor och 75g smält smör. Blandas och trycks jämnt på en bakforms botten med löstagbar kant 24cm. Jag gjorde tårtan i en form med 18cm diameter och den blev lite högre.

Fyllning:
2 burkar vispgrädde
200g vaniljfärskost
4 gelatinblad
2msk vatten

Vispa grädden och blanda med färskosten. Blötlägg gelatinbladen i 5 minuter och smält de sedan i varmkokt vatten. Häll försiktigt i gräddfärskostblandningen. Häll sedan blandningen i bakformen. Låt stå i kylen ca 2-3 timmar. Färdig att dekoreras!


1 kommentti:

  1. Så fin :) att du hinner! Är också sugen på att baka.
    Hoppas ni får en fin helg!

    /S

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)