tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hauskaa vappua!


Teimme eilen erän kakkupohjia ja niitä tulikin yhteensä seitsemän. Vielä pitäisi tehdä viisi lisää. Me juhlimme pian mieheni enon viisikymppisiä ja äitienpäiväkin lähestyy. Tein neljä äitienpäiväkakkua valmiiksi pakkaseen (isomummolle, mummoille ja minulle). En pakasta täytettyjä kakkuja koskaan, mutta nyt on enon juhlat 11.5 ja äitienpäivä 12.5, joten oli pakko :) Kuorrute ja koristeet vain puuttuvat. Toivon, että selviävät pakastuksesta! :)

Yksi pieni kakkupohja valmistui vappukakuksi, jonka päälle levitimme marabou tuorejuustosta ja tomusokerista tehdyn kuorrutuksen. Siihen päälle vain  nonparelleja. Tyttäremme löysi kakkukätköistä Hello Kittyn, joten sekin pääsi vappukakun päälle. Kakkujen ohjeet tulevat myöhemmin tänne blogiin.

Halusimme vain toivottaa oikein hauskaa vappua kaikille! :D


10 kommenttia:

 1. Kyllä pohjia joutuu joskus pakastamaan täälläkin. Mutta kun kakkupohjan on jokatapauksessa tekeydyttävä ennen kostutusta ja täyttöä niin siinähän se tekeytyy samalla kun pakastuu ja sulaa, heh! ;D Tuo on kyllä suloinen kakku :) Hauskaa vappua teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on :D eli ei mitään hätää? :) Lähinnä vain sitä makua ajattelin, että miten se pakkanen vaikuttaa siihen. Kakkukpohjia kyllä pakastan useasti, mutta en täytteineen, joten saa nähdä miten meille käy. Kakku oli meidän tytön suosikki, kun tuo päällinen oli niin hyvää. Muuten se oli vain jämistä koottu :) mutta ei se meitä haitannut ja onhan tuo Kitty niin söpö, että se taisikin ulkonäöllisesti pelastaa tämän kakun :)

   Kiitos Taru ja teidän koko perheelle myöskin oikein mukavaa vappua!

   Poista
  2. Minulla oli pakastimessa fazerina-juustokakku yli 2 kuukautta, eikä se mennyt miksikään, joten ei sinulla ole mitään hätää :)

   Poista
  3. Hieno homma! Kun helpottaahan se kiireitä :)

   Poista
 2. Herkullisennäköinen kakku! Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kakkumonsteri! :) Kuin myös sinne! Kävinkin toivottelemassa blogissasi ja taas ihailemassa hienoja kakkujasi :)

   Poista
 3. Ihania kuvia!! :)
  Kyllä kakun täytteineen voi pakastaa, myös marsipaanipinnalla/kermapursotuksin onnistuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Herkkuhovi! :) kiitos vinkistä ja kyllä nyt ajattelin alkaa useamminkin pakastamaan, kun saa kuulla muidenkin tekevän niin, kakun siitä kärsimättä. Pitää kyllä kokeilla pakastaa täysin valmistakin kakkua heti, kun siihen on mahdollisuus :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)