maanantai 8. heinäkuuta 2013

60 v. kakku


Tästä kakusta on jo hetki aikaa, mutta postailenpa tämänkin tarinan tänne. Naapurin Tapanille tuli tehtyä kakku ja sanotaanko näin, että tästä tuli vähän hätäinen tuotos. Kukaan ei oikein tiennyt minä päivänä Tapani täyttää...selvisihän se sitten, kun kävin kysymässä häneltä itseltään :)

Tämä kakku oli meidän lahja hänelle :) Mansikkatäytteellä, marsipaanikannella ja kermapursotuksin syntyi tällainen "julkaisenko vai enkö julkaise?" kakku. En päässyt silloin itse maistamaan, mutta yleensä mansikkatäyte on hyvä ja kyseessä oli muutenkin tällainen perusmakujen kakku.

Kakun kukka on tietenkin täysin mielikuvituksellinen ja koska kyseessä ei ollut mikään tilauskakku niin halusin kokeilla jotain uutta. Ei tästä tullut sellainen kun ajattelin, mutta kelpasihan se.

Kiikuttaessani kakkua Tapanille hän jo huolestui, että onko vieraita sittenkin tulossa. Tietenkin sisarukset muistavat yksinasuvaa 60v. poikamiestä juhlapäivänä. Hän päätti sitten lähteä keksikaupoille, jotta vieraat saavat muutakin, kuin kakkua :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)