sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Niiskuneiti kakku
Niiskuneiti pääsi koristamaan pienen tytön kakkua heinäkuun alussa. Kaksivuotiaalle Nooralle tein kakkuun koristeet, kun hän täytti 2 vuotta. Nooran äiti teki itse kakun, koska siitä osasta kieltäydyin tällä kertaa täysin :) Tämän tytön äiti kyllä osaa leipoa kaikenlaista hyvää, joten se ei haitannut yhtään.

Päällystin kakun sokerimassan ja marsipaanin sekoituksella (2/3 osaa sokerimassaa ja 1/3 osaa marsipaania) ja liimasin kakkuun koristeet. Helppo homma ;) Täyte oli kinuski-puolukkatäyte ja massan päälle myös suhautettiin kimallesprayta, joka oli todella hohdokas lisä pienen prinsessan kakkuun.

Perheen kanssa ollaan nyt lomailtu viikko ja käyty Muumimaailmassa, Särkänniemessä, Ikaalisten kylpylässä ja vaikka missä! :) Minulla on ollut ihana loma tyttöjen ja iskän kanssa ja se jatkuu yhä, joten nyt täytyy lomailla ja nauttia. Ihanaa kesän jatkoa myös muille lomailijoille ja kesästä nautiskeleville! :) Niin ja leipomisen iloa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Teidän viikko kuulostaa kivalta ja kiireiseltä :) Ihanaa kun saa olla perheensä kanssa ja viettää laatuaikaa. Meilläkin on miehellä loma menossa ja se kuluu rempaten ja pihahommissa :) Minulla on piiitkä loma kun olen hoitovapaalla :D
  Suloinen tuo Niiskuneiti :)
  Ihanaa kesänjatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :) Ei se suinkaan niin kiireinen ollut, miltä ehkä kuulostaa :) Päätettiin heti miehen loman alkaessa lähteä reissuun ja nyt kun ollaan kotiuduttu niin kyllä nuo pihahommat ei lopu ikinä :) Ihana kun pitkällä lomalla olet. Lasten kanssa on niin ihana olla kotona ja saa aikaa touhuta paljon omia juttuja. Minun kolme vuotta kestävä äitiysloma päättyy syyskuussa, joten töihin lähtö lähenee :) Hoitovapaalle en saa jäädä kun olen Ruotsissa töissä, mutta kyllä nuo Ruotsin pitkät äitiyslomat sen ovat korvanneet. Outoa lähteä töihin, mutta uusia tuulia puhaltelee sieltä täältä, joten se ei suinkaan ole huono asia. Ihanaa kesän jatkoa teillekin!

   Poista
 2. Onpas suloinen Niiskuneiti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)