tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kastajaiset; kastekakut ja kastajaisten muut tarjottavat



Poikamme kastejuhla on nyt vietetty ja muistoksi jäi paljon mukavia hetkiä ja ihania kuvia. Vauvamme sai nimen Tuukka Eino Viljami ja hänet kastettiin nyt lauantaina 12.4.2014. Tässä postauksessa muutama kuva kakuista ja muista herkuista :)

Macaron-leivoksien ohje löytyy täältä.


Juustokakun ohje löytyy täältä.
 Tämä ohje kuuluu lemppareihini...olen suklaan ja Nutellan ystävä! :)


Kastekakkuihin kokeilin uutta lakritsitäytettä Lemoncurdin kanssa ja se liitto kyllä toimii. Ei ehkä päässyt lemppareiden joukkoon, mutta saatan kokeilla uudestaan.

Kyllä! Taustalla näkyy myös leipomiani munkkeja ja niihin ohje löytyy täältä :)


Äitini tekemät runsaat ja mahdottoman hyvät ruotsalaiset smörgåstårtat. Voileipäkakku on kyllä aina niin hyvää! Tässä kinkku- ja kalakakku.

Suuri kiitos kaikille vieraille! <3 Kiitos kun tulitte ja teitte päivästämme ikimuistoisen. Suuri kiitos kummeille ja kaikille apureille juhlissa. Kiitos kaikille ihanista lahjoista!


8 kommenttia:

  1. Onnea Tuukalle ja koko perheelle! Tosi ihanat tarjoilut ja kaunis kattaus. Ristiäiset on yksi ihanimmista juhlista, mitä tiedän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tutustumaan uuteen blogiini ja osallistumaan arvontaan!
      Ps. Päivitäthän blogini ositteen blogilistaasi! Kiitos!

      Poista
  2. Kiitos Krisse ja Kakkumonsteri! =)

    VastaaPoista
  3. Onnea Tuukalle nimen saannin johdosta! :)
    Mahtavat on tarjoilut ollut! Nuo voileipäkakut maistuisi nyt ja jälkkäriksi munkki tai pari ;D

    VastaaPoista
  4. Kiitos Taru :) Kyllä nyt minullakin hiukoo taas kun katselee näitä kuvia ;)

    VastaaPoista
  5. Hei Sanna!
    Millä ohjeella olit tehnyt sen kakun, missä oli kai mutakakun pohja ja päällä pari kerrosta jotain, se oli tosi hyvää, niin kuin kaikki tarjottavanne:) Aurinkoista Vappua!

    -Alli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Alli! Kiitos ♥ Kakkuun löytyy linkki tästä tekstistä, kakun kuvan alta, kun klikkaat sanaa "täältä". Jos ei toimi niin muuten löytyy joulukuun postauksista 17.12 joulukalenterin luukusta. Ilmoita heti jos et löydä. Olemme lomalla niin en ole jostain syystä saanut tablettiini tietoa sinun kommentistasi. Toivottavasti ehdit vielä valmistamaan kakun. Hauskaa vappua myös teille ja kiitos kun tulitte Tuukan kastajaisiin. Toivottavasti näemme taas pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)