perjantai 11. tammikuuta 2013

Muminkalas! - Muumisynttärit!

Nu har vi firat våran dotter som fyllde 1 år igår! :) Helt underbart med mumin som tema för vårat kalas. Försökte så klart göra mitt bästa och hinna med allt jag planerat men måste än en gång medge att jag inte hade tid med att slutföra allt :) Det var tyvärr omöjligt! Men jag är så nöjd så och allt gick åt och då kan jag vara mycket nöjd. Recept på de salta bakverken kommer inom kort och jag rekommenderar att prova dem. De andra recepten finns inom sina egna kategorier som kan hittas under rubriken innehåll :) Ha en underbar helg! Jag vill också passa på att tacka alla våra härliga gäster som besökte oss! :)

Nyt on muumisynttärit juhlittu ja tyttäremme täytti eilen 1-vuotta! :) Ihanat teemasynttäri saa kyllä muumien avulla aikaseksi. Oli tarkoitus ehtiä taas kaikenlaista, mutta saan taas myöntää kerenneeni vähemmän kuin piti :) Mahdoton tehtävä niin sanotusti, mutta eipä tuo haittaa! Juhlat oli ihanat ja kaikki tarjottavat meni aika lailla viimeistä murua myöten ;) Suolaisia tarjottavia ei vielä löydy blogistani - siis tätä lohi- ja kinkkukakkua, mutta ne tulevat pian näkymään täällä. Kinuskikissan ohjeilla taas liikenteessä :) Muut ohjeet kyllä löytyvät omista kategorioistaan. Ihanaa viikonloppua teille! Ja haluan tietenkin kiittää kaikki vieraita ihanista juhlista ja kiitos kun tulitte! :)



Dooleys cheesecake - juustokakku

Mumintårta med jordgubbsfyllning - Muumikakku mansikkatäytteellä


Marianne crush cupcakes with nutella

 





8 kommenttia:

  1. Fin mumintårta! Allt ser gott ut.../Lina

    VastaaPoista
  2. Ja ne viimeisetkin murut oli vallan mainioita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivottavasti :) mut eihän ne ollu enää tuoreita seuraavana päivänä! Kun jollakin tuo muisti on nyt aika pahasti jo dementian puolella :D alan olla jo huolissaan!

      Poista
  3. Seikkailen täällä sun blogissa ja pakko laittaa kommenttia tähän postaukseen! Meillä on saman ikäiset tytöt! :) Itse aloitin bloggaamisen 22.1.2013 joka oli myös tyttäreni 1-vuotissyntymäpäivä :) Ekaan päivitykseen pääsi hänen ensimmäinen syntymäpäiväkakkunsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin eilen sinun blogissasi ja katselin kaikkia herkkuja :) en kerennyt kaikkia vielä selaamaan, mutta pitää käydä uudemman kerran vielä katsomassa! Minäkin aloitin tyttäremme 2-vuotis kakuilla bloggaamisen :) kylläkin kaksikielisenä blogina, mutta sitten se ruotsi jäi pois, kun aikaa ei enää ollut päivittää kahdella kielellä. Onpas kyllä jännä sattuma, että kummallakin saman ikäiset lapset ja uusia täällä blogimaailmassa! :)

      Poista
  4. Miten ihanalta näyttää, toi on huippuidea!!!

    VastaaPoista
  5. Miten ihanalta näyttää, toi on huippuidea!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)