torstai 24. tammikuuta 2013

Thank you!
 I got this blog award from Kimara Cake!  
Thank you! I'm so happy for this "New blog love" heart! :)

I should give this to five blogs which have under 200 members on their site and I want to give this to:

love your new blogs!


Hej alla! Som ni ser har jag fått en "New blog love" award och är så himla stolt! :) Har nu delat ut den till fem nya bloggare som jag önskar blir lika glada som jag över denna award!

Ja jag har också bakat lite igen och har ett nytt recept från Leila som ni säkert sett :) New York blueberry cheesecake är en väldigt god ugnsbakad cheesecake. Tycker att den är godast samma dag och utan att den hunnit stå i kylen. Då smakar den så himla gott att det inte går att beskriva! Jag fick inspirationen att baka just denna tårta pga att jag fick Leilas bok i present av min väninna! Tack så hemskt mycket E! Jag har nu många recept i kö och de verkar vara söta allihop men ska försöka göra något annat också :D

Heipparallaa! Vautsi vau olen saanut tunnustuksen blogilleni :) Olen todella iloinen tästä tunnustuksesta! Olen jakanut sen nyt viidelle uudelle bloggaajalle ja toivon, että tulevat yhtä iloiseksi kuin minä.

Olen myös leiponut ja uusi resepti on taas ilmestynyt blogiini, kuten olette varmasti huomanneet. New York blueberry cheesecake  on uunissa paistettu juustokakku ja on todella herkullinen ja maistuu parhaalta hieman jäähtyneenä. On toki hyvää muutenkin, mutta keksipohja on aika kova kylmänä, vaikka yritin olla painamatta sitä vuokaan liian raskaalla kädellä. Sain inspiraation juuri tämän kakun tekemiseen luettuani Leilan reseptikirjaa, jonka sain ihanalta ystävältäni! Kiitos E! :) Nyt on paljon reseptejä jonossa ja useimmat makeita, mutta yritän saada mukaan myös suolaisia :D


4 kommenttia:

 1. Tää leivontakirja on yksi mun suosikki, ja Blueberry Cheesecake oli eka minkä siitä kokeilin :) Mutta jostain syystä tän kirjan ohjeella en onnistunut muffinsien teossa!
  Laitan kyllä tämän seuraukseen, ja otan ainakin Baileys-juustokakun kokeiluun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos innostun kokeilemaan muffinseja, että onko ne tuomittu epäonnistumaan :) Kokeile Baileys kakkua, oli hyvää! Vielä 3 viikkoa kokeilen Leilan reseptejä ja kirjasta tulee vielä muutama mukaan tähän Leilaralliin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)