sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Chocolate Cake!


Igår kväll hände nåt verkligen häftigt nämligen en bit av denna härlighet kom ridande till mig :D Det är sant en "prins" kom ridande med hästen sin och hade en tårtbit med sig. Ja min väninna ville att jag ska smaka på denna chokladrika kaka som hennes kusin gjort. Jag gjorde det och ja vad kan man säga...detta var ju super duper gott! Som en kladdkaka botten med vaniljkräm och choklad ovanpå! Inte alls något som jag smakat tidigare. Men bara för de som gillar det riktigt super sött :) Jag gillar just sådant! Bilden är tagen av tjejen som bakat kakan och jag hoppas hon kommer och kommenterar denna fantastiska upplevelse och kanske delar sitt recept! Tack Eveliina!

Eilen tätä kakkua saapui koti-ovelleni ihan todellakin ratsain! :D "Prinssi" ratsasti pihallemme kakkupalanen piilotettuna povariin. Ystävättäreni halusi minun maistavan serkkunsa mahtavan suklaista kakkua ja minähän tein työtä käskettyä! :) Vautsi mikä mahtava makuelämys! Aivan todella makeaa, mutta niin ihanan suklaista ja kaikki oli kohdallaan. Siis tätä täytyy itsekin joskus tehdä. Mutakakkupohja jollain vaniljakreemin tapaisella täytteellä ja suklaakuorrutus. Huh! Tätä ei voi vastustaa! Kuvan on ottanut kakun tekijä ja toivoisinkin hänen tulevan kommentoimaan tätä postausta ja kertovan lisää kakusta. Ehkä saamme häneltä ohjeenkin. Kiitos Eveliina!

6 kommenttia:

  1. Vauu, mun kakku on päässy blogiinkin, toivottavasti maistu!:) Tämä suklaakakku onnistuu kyllä pienemmälläkin palalla jo latistamaan makeanhimon, sillä sen verran makea ja herkullinen se on! Ohje on ihan netistä löydetty (http://adebisi.vuodatus.net/blog/1346492/snickers-pie/) ei ole mikään itse kehittelemä. Ainoastaan itse vaihdoin Snicker-suklaan Daimiin ja pohjan sulkaakekseihin (Domino/Oreo).
    Kannattaa kyllä kokeilla! Ei tarvi kyllä ees mitään erikoistaitoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina tästä kommentista! Olen ainakin yksi, joka kokeilee tehdä tätä kun alkaa tekemään mieli jotain vastustamattoman hyvää :)
      Jos teet jotain vastaavaa niin käy jakamassa meillekin tietoa ja reseptiä :)

      Poista
  2. Tätä kokeilen viikonloppuna kun täytän 25v!

    VastaaPoista
  3. Tämä oli aivan superihanaa, varsinki jos tykkää tositosi makeasta ja suklaasta! Suosittelen :) ja minusta tuo pohja oli suklaakeksillä hyvä. Tämä pääsi kyllä mun suklaaleivonnais- suosikkilistalle browniesin ja mudcaken kaiffariksi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)