sunnuntai 13. tammikuuta 2013

New blogdesign coming soon!

Hej igen! Min blogg ska snart få ett nytt utseende :) Detta pga att den nu börjar bli sådan som jag vill att den ska vara och jag vill att den blir mer personlig. Mer som jag helt enkelt :) Det tog ett tag (i mitt fall 3 månader) att se hur jag egentligen vill att bloggen ska se ut och hur jag ska presentera innehållet. Jag har att tacka många duktiga medhjälpare då jag konstruerar mina sidor! Det är dock mycket jobb kvar och pga att det inte är jag som håller på med detta så får jag snällt vänta att sidorna blir klara helt och hållet. Nu ser ni lite nya grejer i min blogg och jag hoppas ni gillar dem lika mycket som jag :)

Hei taas! Blogini on saamassa ihan uuden ulkoasun itselleen :) Tämä tapahtuu juuri nyt sen takia, että blogini on muokkaantunut aika lailla sellaiseksi millaisena haluan sen pitää. Kesti jokusen kuukauden nähdä blogin muokkautuvan minunlaiseksi (minun tapauksessa 3 kuukautta). Työtä on vielä paljon ja päivää jolloin blogini on täysin uusissa kuosissa en osaa vielä sanoa. Pian se kuitenkin tapahtuu ja nyt pitää vain kiltisti odottaa uudistuksia, koska työn takana en ole minä itse ja toiseksi tilaamani työ vaatii aikaa. Nyt on vain jaksettava odottaa maltilla :) Näette kuitenkin jotain uudistuksia ja toivon, että pidätte niistä yhtä paljon kuin minä itse :)

7 kommenttia:

  1. Den kommer och bli jätte jätte fin :) Tur att du har hjälp då jag tycker att blogspot strular så mycket :(
    Har ofta problem med att inte kunna ta emot kommentarer och att inte kunna publicera inlägg mm.

    Önskar dig en fin vecka!

    /S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack S! Jag är också säker att bloggen blir enormt fin :) synd att du känner att blogger inte funkar som den ska. Jag har hört om sånt gällande vuodatus och många har bytt till blogspot. Det är väl bara sånt man får ta om man använder en gratisversion :( Ha en fin vecka du me' ♥ Kram

      Poista
  2. Blir ju hur fint som helst! Härlig rosa blogg. Gör mig glad :)

    VastaaPoista
  3. Tämä ulkoasu on tosi kaunis :)
    Onko se mitä haluat vai muuttaako?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piparipulla :) tämä on aikalailla valmis, mutta päämuutos odottaa vielä. Eli itse otsikko ja sen tausta muuttaa ulkonäköään taiteilija Robinin toimesta ihan pian ja se tuo blogiin ihan uuden ilmeen. En jaksaisi odottaa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)