tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 10: Joulukarkkeja


Lisää joulukarkkeja ja tällä kertaa riisimurokarkkien muodossa.

Sulatettua marabou suklaata ja riisimuroja! Siinäpäs se ohje tulikin :) Riisimurojen määrä on ihan karkkientekijästä kiinni. Itse laitoin vähän liikaakin muroja. Seuraavalla kerralla teen ehkä vähän suklaisempia.

Ei voi enää olla mitään helpompaa ja maku on niin hyvä, että maistuu kaikille. Päälle valutin vielä sulannutta valkosuklaata. Näitähän lapset valmistavat koulussa niiden helppouden vuoksi, mutta toki kotonakin näitä voi tehdä. Lapsille vain mukavaa, kun saavat opastaa äitiä tai isää näiden valmistamisessa :)





2 kommenttia:

  1. Riisimurosuklaa on hyvää! Miksen ole tehnyt näitä aikoihin.... hmm, asia pitää korjata viimeistään jouluksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä niin hyviä, vaikkakin maailman helpoimmat joulukarkit valmistaa. Nämä ovat ehkä liian helppoja niin ei tule tehtyä niin useasti!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)