torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 5: Joulukarkkeja


Olen suuren suuri jääsuklaan ystävä ja sen takia viidennen luukun takaa paljastuu ohje näihin suklaaherkkuihin!

Jääsuklaa

200 g suklaata (käytä Maraboun makusuklaita ja saat ihania makuyhdistelmiä)
100 g kookosrasvaa

Sulata kookosrasva kattilassa ja sulata joukkoon paloiteltu suklaa. Kaada seos muotteihin. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.




2 kommenttia:

  1. Oi, nämä ovat muistoja lapsuudestani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle myöskin lapsuuden muistot herää :) Ruotsissa nämä ovat ehdottomasti jouluun liittyviä karkkeja. Olen kysellyt millä nimellä näitä kutsutaan Suomessa ja näköjään suora käännös riitti ainakin netin mukaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)