torstai 23. toukokuuta 2013

50-vuotis kakkuja (Osa 2)


Nämä kakut kuuluvat ehdottomasti hauskimpiin kakkuihin mitä olen koskaan tehnyt. Synttärisankarin kiitos näistä kakuista on korvaamatonta palautetta. Palaute, jota sain vierailta saa minut kyllä niin iloiseksi ja lähden hyvillä mielin kohti uusia haasteita. Kiitos kaikille vieraille ja juhlien järjestäjille mukavista juhlista! Suuri kiitos Martille, että sain kunnian leipoa hänen synttärikakkunsa!

Scania-kakun idea lähti liikkeelle Martin "kalustosta" johon kuuluu Scania kuorma-auto. Mieheni uskoi minun pystyvän toteuttamaan nämä kaikki kakut, vaikka en itse uskonut siihen hetkeäkään :D Niin se vain meni, että puolisoni oli oikeassa ja hänelle suuri kiitos näiden kakkujen suunnittelusta!


Tässä itse synttärisankari Martti ja hän on oikea Valio-mies! :) Hänelle en uskalla tarjota muuta, kuin Valion maitoa, joten meille ei muuta ostetakaan. Hän on mieheni kummisetä, joten läheisten suhteiden ansiosta jääkaapista löytyy aina vain Valion maitoa :) Juhlissa testattiinkin Valio-miehen Valio tietämystä ja hienostihan se meni. Maisteltiin eri tuotteita ja piti arvata mikä niistä oli Valion tuote. Ei mikään helppo tehtävä, mutta Martti onnistui tehtävässään hienosti.Traktori on myöskin malli Martin omasta traktorista ja kyllä siitä ihan päristeltävä tuli :) Renkaan jäljet maalasin sulatetulla suklaalla. Tähän kakkuun tuli hieman liian paksu kuorrutus, mutta kuuden suuren sokerimassalevyn kauliminen otti "voimille", joten viimeisen kakun kohdalla taisi puhti loppua jo kesken ja kiire yllättää :)

Oikein paljon onnea vielä Martille syntymäpäivän johdosta!

6 kommenttia:

 1. On kyllä hienot kakut :) Mahtavan näköisiä koristeita! Itse tappelin sen kruunun kanssa niin en ymmärrä miten joku voi osata noita tehdä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! :) Kruunu ei ole kyllä helppo (!), mutta en itsekkään uskonut näitä alkavani tekemään, mutta minkäs teet, kun mies ideoi huippu kakut niin ei se auttanu kuin yrittää parhaansa ;D

   Poista
 2. Tosi hienot kakut kyllä. Hyvä idea ja hyvä toteutus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)