maanantai 13. toukokuuta 2013

Kakkukuvina Valion lehmä ja traktori


Yritin taiteilla ja tehdä pari kakkukuvaa 50-vuotta täyttävälle maanviljelijälle :) En tiedä, mutta aika harvoin olen näihin tyytyväinen ja nämäkään eivät päässeet kakkuja koristamaan. Elintarviketussi levisi liikaa ja pilasi tuotokseni, mutta eipä tuo haittaa, kun sitten kuitenkin luovuttiin kermapursotuksista, niin eihän näitä olisi muutenkaan voitu käyttää.

Pitäisi vain harjoitella enemmän! En oikeastaan ole mikään innokas maalaaja, mutta jostain syystä aina palailen kokeilemaan näitä. Marsipaanille aina maalaan ja viikkojakin aikaisemmin. Ehkä se on se suurin syy, miksi näitä teen. Saan ennakkoon valmiiksi ja voin aloitella seuraavaa projektia. En ehkä tässä tapauksessa, mutta muulloin kyllä :)

4 kommenttia:

 1. Minä kun en osaa marsipaanista tai muista massoista tehdä koristeita niin on tämä maalaus ollut pelastus. Niin saan lapsille omannäköiset kakut. Mikään maalari en minäkään ole, olen tehnyt siksi vain helppoja kuvia kuten muumeja ja hello kittyjä :) Maalaus on yllättävän vaikeaa minusta. Ostin myös juuri tämän elintarviketussin enkä ollut kovin tyytyväinen. Kynän kärjet on niin kovat että tahtoo tulla koloja massaan, siksi tänäänkin kun maalasin hain ohuen sudin käyttöön ja laitoin kynän pois :D Minusta tuo traktori on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! :) Maalaus on vaikea konstverkki...kiva kuulla, että on muitakin, jotka ei tässä yhteydessä tykkää käyttää elintarviketussia. En ole vielä löytänyt pensseliä, jolla voisi tehdä hyvät ääriviivat pastavärillä. Eiköhän sekin löydy :)Nämä kakkukuvat ovat kyllä muuten kivoja, mutta minulle tuottaa myös tuskaa se kun en tykkää piirtää kuin vapaalla kädellä ja sen takia kuvista ei aina tule niin tyydyttäviä.

   Poista
 2. Sjukt snyggt! beundrar din talang :) Att du hinner och kan.....

  Kram/suvi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)